KÖPVILLKOR

 

ALLMÄNT

Ö-viks Hästsport AB; 556862-9306, säljer och levererar varor inom Sverige.

Vi förbehåller oss rätten att ändra köpevillkoret uten något föregående varsel.

För att handla i vår webshop måste du vara 18 år.

Betalningsvillkor framgår i kundkorgen.

Fraktvillkor framgår i kundkorgen.

 

PRISER

Alla priser är inklusive 25 % moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra köpevillkoret och priser utan något föregående varsel.

 

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickas omgående en orderbekräftelse till den e-post du angivet. Kontrollera att din orderbekräftelse är korrekt och kontakta oss på order@ovikshastsport.se om något inte stämmer. Ange ordernummer i ämnesraden.

 

MINIMIORDER

Minsta ordervärde är 100 kr inklusive moms.

 

FRAKT

Fraktkostnaden är 89 kr inkl moms per order. Men undantag för vissa tunga och skrymmande artiklar. Detta framgår i kassan innan betalning. Fraktfritt för orders över 2000 kr.

 

LEVERANS

Leverans sker med DHL inom 2-5 arbetsdagar. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

REKLAMATIONER

Om paketet är skadat vid leverans ska reklamation göras direkt hos ombudet innan ni tar emot ert paket. Upptäcks en skada trots att det har ett intakt yttre så meddelas Ö-viks Hästsport omgående med bifogat foto på mejl till order@ovikshastsport.se med ordernummer i ämnesraden.

Vi står för returfrakten vid godkänd reklamation och ombesörjer att ni får en ersättningsvara så snart som möjligt. Innan retur ska varan vara rengjord/tvättad. Retur sker ej mot postförskott, då dessa ej löses ut av oss.

 

BETALNING

För att handla i vår web shop måste du fyllt 18 år. Därför behöver du ange ditt personnummer vid beställning. Ö-viks Hästsport AB använder inte ert personnummer i något annat syfte och lämnar inte ut det under några som helst omständigheter till tredje part. Ö-viks Hästsport utgår ifrån personuppgiftlagen.

 

-Klarna

Ö-viks Hästsport erbjuder Klarnas olika betallösningar, bland annat swish och faktura. Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas just dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan görs direkt av butiken. Produktspecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

 

-Förskottsbetalning

Du betalar in pengar i förväg på vårt bankgironummer. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via e-post hur du går tillväga. Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning.

 

BYTEN

Vid byte av storlek på utrustning och kläder står du returfrakten och vi skickar ersättningsvaran utan fraktkostnad. Bytet ska anmälas genom mejl till order@ovikshastsport.se med ordernumret i ämnesraden.

 

RETURER

Du har i enlighet med distansavtalslagen 14 dagars full returrätt, räknat från den dag du mottagit varan. För att returen ska godkännas ska varorna vara oanvända och i originalförpackning med alla lappar kvar. Du står för returfrakten och retur ska anmälas genom mejl till order@ovikshastsport.se med ordernumret i ämnesraden.

 

REKLAMATIONER

Det är alltid garanti på de produkter du köper. Om det går att påvisa fabrikationsfel på produkten får man ny ersättningsvara. Däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Vid reklamations meddelas Ö-viks Hästsport omgående med bifogat foto på mejl till order@ovikshastsport.se med ordernumret i ämnesraden.

Vi står för returfrakten vid godkänd reklamation och ombesörjer att ni får en ersättningsvara så snart som möjligt. Innan retur ska varan vara rengjord/tvättad. Retur sker ej mot postförskott, då dessa ej löses ut av oss.

 

PERSONUPPGIFTSLAGEN

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen